Dags för årets födelsedagskalas

Första födelsedagen är alltid något speciellt. Att fylla ett år är något som föräldrarna verkligen inte glömmer i första taget. Barnet i fråga kanske inte kommer att komma ihåg sin första födelsedag. Men det kommer flera som kommer att minnas med glädje. Är det snart dags för årets födelsedagskalas så har vi här några tips på hur du kan fixa till en hej dundrande fest.

Det allra första som ska göras är att skapa inbjudningar och skickas ut till barnens vänner. Gör detta i god tid innan så deras föräldrar hinner planera in detta i sina hektiska kalendrar. Skriv med fördel när kalaset planeras sluta så de vet när de ska hämta sina barn. Ett telefonnummer är bra att skriva ner på inbjudan om någon förälder undrar över något. Se också till att beställa hem det du ska från nätet. Även om det går snabbt idag att få hem beställda produkter så är det skönt att ha allt hemma på plats i god tid före kalaset.

Se till så att du har gott om tid att både dekorera för festen och fixa med allt annat som har med kalaset att göra. Planera gärna in lite fler lekar än vad du räknar ska hinnas med. Man vet aldrig hur mycket tid som kommer att gå åt till vissa lekar. Det kan vara bra att ha någon eller några extra lekar i bakfickan om det skulle behövas. Se till så att varje lek inte tar mer än en kvart att genomföra. Det är vad barnen kan koncentrerar sig och tycka att det är skoj. Som vanligt så avsluta med den klassiska fiskdammen så får gästerna något minne och lite godis med sig hem.